About Me

My photo
Lahirnya ramai wanita hebat yang mempunyai minda kelas pertama, menyedarkan aku bahawa diri ini jangan terus ego supaya aku dapat meneruskan perjalanan hidup yang lebih baik bagi hari-hari yang mendatang. Memahami diri seorang wanita bagai tiada penghujungnya kerana kelembutan mereka mengatasi kegagahan lelaki mampu menggoncangkan dunia. Justeru, usaha diri ini tidak kenal erti penat untuk terus memahami ciptaan Tuhan yang dikenali sebagai WANITA.

Monday, January 31, 2011

AdaApaDenganCinta....pada WANITA...komen please!!!!!

Gambar ini sebagai satu tamparan pada lelaki..mungkin ada kebenarannya..
Wanita pasti ada alasannya tersendiri dalam hal ini..wanita berani aku katakan..cinta mereka sepenuh hati. Ada wanita yang mengatakan cinta dapat mengurangkan stres, cinta dapat menjadikan mereka lebih bijak dan ada wanita merasakan cinta sebagai penawar kesakitan mereka. Apapun penting untuk kita mengetahui, memahami dan menghargai cinta yang hadir tanpa diundang agar kehidupan kita lebih bermakna.
Jadi..apa tunggu lagi wanita di luar sana..Ada Apa Dengan Cinta kamu

4 comments:

 1. susah untuk wanita 'share' cinta...wanita memang setia pada yang satu....cinta mereka cinta sejati...walau disakiti hatinya...tapi marah wanita pada lelaki yang dicintai akan reda sekejap j...itulah keajaiban 'CINTA'..

  ReplyDelete
 2. re: oo...cinta ni pengubat marah juga rupanya...

  ReplyDelete
 3. yang pasti first time jatuh cinta...jantung aku degup laju..tak payah jogging dah sihat masa tu...hihi

  ReplyDelete
 4. re: fulamak...leh caya ke ni...hihi

  ReplyDelete